Heeft u therapie nodig?

Dan bent u bij Fysio Terwint in bekwame handen!

Onze praktijk is 'hands-on'-gericht en patiënten worden bij ons 1 op 1 behandeld. Daarnaast hebben wij een moderne oefenruimte met diverse fitness apparatuur, waar zowel individueel als in groepsverband, al dan niet begeleid door de fysiotherapeut, geoefend kan worden!

Ons team:

Wij vormen het team van Fysio Terwint. Ieder heeft zijn eigen specifieke ervaring, vaardigheden, kennis en aandachtgebied. We werken zoveel mogelijk samen om jouw klacht zo snel mogelijk, met zo weinig mogelijk behandelingen te verhelpen. De therapeuten hebben ieder hun eigen specialisatie en zijn master geschoold. We werken met de nieuwste technieken volgens de meest recente literatuur: Evidence Based Practice (EBP) .  Grote kans dat je telkens dezelfde gezichten in onze praktijk tegenkomt. Graag stellen we onze mensen aan u voor:

Ons team

Robbie Terwint

Manueel therapeut | Eigenaar van Fysio Terwint

Hij heeft in 2017 zijn bachelor Fysiotherapie in Heerlen behaald en is in 2020 afgestudeerd als master manueel therapeut. In het verleden heeft Robbie veel in de sport/topsport gewerkt, denk aan organisaties als KRC Genk en Topsport Limburg. Verder heeft Robbie al jarenlange ervaring als personal trainer.

Maikel Ortner

Manueel therapeut

Hij heeft in 2016 zijn bachelor Fysiotherapie in Heerlen behaald en is in 2020 afgestudeerd als master manueel therapeut. In het verleden heeft Maikel al in de gezondheidszorg gewerkt als verpleegkundige. Maikel is expert van het bewegingsapparaat en zal zich hier in de toekomst nog verder in gaan scholen.


Ruud Gorissen

Algemeen fysiotherapeut en acupuncturist.

Hij is in 1982 afgestudeerd als fysiotherapeut en in 1988 als master of acupuncture en staat ingeschreven in het BIG-register, het Centraal Kwaliteits Register en is aangesloten bij de NVA. Naderhand heeft hij zich bekwaamd in de Sportfysiotherapie, in de methode Cyriax (gediplomeerd Cyriaxtherapeut), de methode McKenzie, de behandeling van Parkinsonpatiënten en taping (eigenaar fysiotherapie Gorissen)


Yvonne Jacobs-Smeets

Algemeen fysiotherapeute 

In 1994 is Yvonne afgestuurd als fysiotherapeute. Naast algemene fysiotherapie heeft zij zich toegelegd op de behandeling van reumapatiënten (INDIRA-project OMC).

Lilian Terwint-Willems

Manueel therapeut

In 2014 afgestudeerd tot gecertificeerd coach (NOBCO), werkt met de Heartmath® methode (ademhalings therapie)